غلامرضا مشعشعي در سال 1329 در تهران چشم به جهان گشود. وي پس از پايان دوره ابتدايي و متوسطه به دانشگاه راه يافت و در رشته امور مالي تحصيل کرد و به استخدام سازمان امور مالياتي کشور درآمد.
علاقه مشعشعي به خوشنويسي او را به فراگيري اين هنر کشاند و در سن هجده سالگي زير نظر استاد سيد حسن ميرخاني به فراگيري اين هنر پرداخت.
خط شکسته، به ويژه هنر استادان بزرگ اين شيوه خوشنويسي يعني درويش عبدالمجيد، گلستانه و ميرزا غلامرضا اصفهاني، براي غلامرضا مشعشعي کشش فوق‌العاده‌اي داشت؛ بنابراين، او افزون بر نوشتن اين نوع خط، به پژوهش در هنر اين بزرگان نيز پرداخت.
وي از سال 1354، در انجمن خوشنويسان ايران، دانشکده هنرهاي تزئيني و مرکز تربيت معلم و تدريس پرداخت و در سال 1361 با تأييد زنده ياد استاد ابراهيم بوذري، به مقام استادي رسيد.
مشعشعي افزون بر عضويت در هئيت تشخيص انجمن خوشنويسان، کارشناس کتب و اسناد خطي کتابخانه کاخ موزه گلستان در نيمه نخست دهه 60 بوده است. وي پژوهش‌هايي در زمينه زندگي و آثار درويش عبدالمجيد و خط شکسته، با بررسي آثار خوشنويسي موزه‌ها، کتابخانه‌ها و مجموعه‌هاي خصوصي در ايران و خارج از ايران دارد. اين پژوهش‌ها درباره انواع خط‌هاي اسلامي ايران از قبيل کوفي، ثلث، محقق، ريحان، رقاع، نسخ، نستعليق و شکسته است که در طول 30 سال به انجام رسيده است.
فعاليت‌هاي علمي و هنري استاد غلامرضا مشعشعي، عبارتند از: سخنراني‌هاي گوناگون در کنگره‌هاي هنري سراسر کشور؛ نگارش کتاب‌هايي چون زندگي و آثار درويش عبدالمجيد؛ فهرست شکسته‌نويسان از دوره صفوي تا عصر حاضر؛ مجموعه آثار سفر عشق؛ رباعيات خيام (چليپانويسي)؛ رسم‌الخط شکسته در دو جلد؛ مقدمه‌اي بر گلستاني از گلستانه؛ سر عشق؛ منتخب ديوان حافظ؛ مرقع رنگين در دو جلد، مقدمه‌اي بر کوه نور؛ گل مراد، شاهکار درويش عبدالمجيد و شرکت در نمايشگاه‌هاي مختلف آثار خوشنويسان. وي همچنان به فعاليت‌هاي هنري خود ادامه مي‌دهد.​​​​​​​

​​استاد غلامرضا مشعشعی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش